Projecten aanmaken en wijzigen

De projecten administratie is bedoeld om simulaties overzichtelijk te kunnen opslaan, bewaren en documenteren. Het linker venster toont de projecten en eventueel de groepen van projecten. In het midden venster toont de simulaties per project. De simulaties zijn initieel gesorteerd per code, de simulaties van de gekozen rekentool (venster rechtsonder) staan bovenin de lijst.

Projecten (groepen)
Dit venster geeft het overzicht van de projecten en projectgroepen. Een projectgroep is een verzameling projecten. Via dit venster kunt u projecten toevoegen, verwijderen, hernoemen en verplaatsen naar een andere groep.

Simulaties
Dit venster geeft het overzicht van de simulaties in een project, die simulaties kunnen zijn uitgevoerd met verschillende typen rekentegels. Via het simulaties venster kunt u simulaties aanmaken, verwijderen, hernoemen en verplaatsen naar een andere groep.
De simulaties in dit venster kunnen worden gesorteerd op: code, omschrijving, type rekentegel, datum/tijd en uitgevoerde berekening met reeks of bui.
Via dit venster kunt u een simulatie aanklikken om naar het [SIMULATIE] scherm te gaan. Ook kunt u alle simulaties in een project achtereenvolgens laten uitvoeren.

Logboek
In het logboek kunt u per simulatie aantekeningen maken. Dit kan handig zijn om de juiste berekening terug te vinden.

Rekentegel
Het icoon van de (default) rekentegel geeft aan welk type simulaties bovenin de sortering per type staan en welke type simulaties nieuw wordt aangemaakt via de knop [+SIMULATIE].